Walentynkowe menu – co warto przygotować na 14 lutego!

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Układając menu walentynkowe, zadbaj o to, by tego dnia dania były wyjątkowe. Zagwarantują to składniki najwyższej jakości oraz przepisy z miłością. O tym, co warto przygotować na Walentynki w domu, poniżej;-)

Walentynkowe przystawki:

  • Krewetki w kokosie
  • Zapiekane małże
  • Sałatka z bakłażanem
  • Sałatka z opiekanymi krewetkami

Zupy: 

  • Zupa soczewicowa z łososiem
  • Zupa krem z pomidorów z bazylią

Dania główne: 

  • Kurczak w tropikach
  • Piniowa pokusa

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]