Przepisy

Spaghetti bolognese na Halloween

Składniki: 500 ml passaty pomidorowej 500 g mielonej wołowiny 300 g makaronu spaghetti kulki mozzarelli…
Read More
Przepisy

Pajączki z ciasta francuskiego

Składniki: opakowanie ciasta francuskiego 100 g sera pleśniowego kilka oliwek (Helcom) jajko Wykonanie: Z ciasta…
Read More
Przepisy

Wykwintne kasztany na słodko

Składniki: 500 g kasztanów ¾ szklanki cukru (można użyć zdrowszy zamiennik – ksylitol Helcom Naturalnie)…
Read More
Przepisy

Gofry dyniowe

Składniki na 10 gofrów: 150 g puree z dyni 200 ml mleka 200 ml Muszynianki…
Read More
Przepisy

Muffinki z dynią i białą czekoladą

Składniki: 350 g mąki z zarodków pszennych (Helcom Naturalnie) 150 g cukru 350 g purre z…
Read More
Przepisy

Pierożki z dynią i serem pleśniowym

Składniki: Ciasto:  500 g mąki z zarodków pszennych (Helcom Naturalnie) 300 ml wody 30 g…
Read More