0 0 Przepisy Spaghetti bolognese na Halloween Składniki: 500 ml passaty pomidorowej 500 g mielonej wołowiny 300 g makaronu spaghetti kulki mozzarelli…Read More
0 0 Przepisy Pajączki z ciasta francuskiego Składniki: opakowanie ciasta francuskiego 100 g sera pleśniowego kilka oliwek (Helcom) jajko Wykonanie: Z ciasta…Read More
0 0 Przepisy Wykwintne kasztany na słodko Składniki: 500 g kasztanów ¾ szklanki cukru (można użyć zdrowszy zamiennik – ksylitol Helcom Naturalnie)…Read More
0 0 Przepisy Gofry dyniowe Składniki na 10 gofrów: 150 g puree z dyni 200 ml mleka 200 ml Muszynianki…Read More
0 0 Przepisy Muffinki z dynią i białą czekoladą Składniki: 350 g mąki z zarodków pszennych (Helcom Naturalnie) 150 g cukru 350 g purre z…Read More
0 0 Przepisy Pierożki z dynią i serem pleśniowym Składniki: Ciasto: 500 g mąki z zarodków pszennych (Helcom Naturalnie) 300 ml wody 30 g…Read More